Radio Gagnef
RADIO GAGNEF


FACEBOOK


YOUTUBE


Kjelles Dansotek startades upp år 2000 i Märsta och består av oss, privatpersonerna Kjell Danfjorden och Mattias Danfjorden.
Vår verksamhet koncentrerar sig huvudsak till Topplistan. I viss mån arbetar som radioproducenter, konferencer på dansarrangemang. Tidigare hade vi även ett promotionssamarbete för dansbanden Gimrings och ExcessKONTAKTA OSS

Kjelles Dansotek
 Dalfors Dalforsvägen 20 A
S-790 70 FURUDAL
SVERIGE

Telefon: +46702345480
E-post: kjellesdansotek @ gmail.com
Sociala medier: facebook.com/topplistan
youtube.com/KjellesDansotek
twitter.com/kjellesdansotek


SÅ HÄR FUNGERAR TOPPLISTAN

ATT MEDVERKA PÅ TOPPLISTAN


Obs! Topplistan är numera avslutad!

Topplistan publiceras officiellt vart 4:e vecka, jämna veckonummer, på torsdagar alternativt fredagar på vår webbplats kjellesdansotek.se, via e-postutskick samt på facebook.com/topplistan.

Följande lördag presenteras listan i vårt redaktionella radioprogram Kjelles Dansotek Topplistan i Radio Gagnef på 105,9 107,7. Sändingarna streamas på radiogagnef.nu.

Topplistan består alltid av tio (10) listplacerade låtar. Därtill är det mellan 1 till maximalt 10 utmanarlåtar. Antalet utmanare KAN variera beroende på säsong. Utmanarna ges i röstsammanräkningen samma chans som de låtar redan är listplacerade. Det är den totalt insamlade poängen för var och en av låtarna som avgör placeringen. Om en låt efter en röstningsperiod har samlat ihop färre poäng än den som redovisas på plats nummer 10, är den utslagen.

Nytt! En låt kan vara listplacerad i maximalt 6 perioder/röstningsomgångar, oavsett veckor eller säsong. När den sjätte perioden redovisas med den aktuella långliggaren, får den statusen "Ej rösningsbar". Ev inkomna röster gällande den låten räknas inte med.Skivbolag, bokningsföretag, dansband och andra relaterade till Topplistan är välkommen att skicka in låtar för att utmana. Musiken vi testar skall vara nyutgiven alt nyinspelad. Vi gör en bedömning av vilka låtar som skall få vara med. Vi bevakar media och promotion så att rätt låtar utmanar vid rätt tillfälle. Att medverka på Topplistan är ett bra sätt för ett dansband att nå ut med sin musik och få genomslag eftersom att Topplistan har ett stort antal röstande över hela norden. Att medverka är kostnadsfritt.

Grundkravet är att musiken skall framföras av turnerande nordiskt dansband (Sverige, Norge, Finland och Danmark) om minst fyra officiella bandmedlemmar. Vidare skall musiken i första hand vara dansband.

Låtmaterialet skall vara proffesionellt inspelat och producerat. Live eller studioinspelning. Vidare skall musiken vara utgiven i någon form och finnas registrerad hos ncb/Stim.

Ni skickar in låten via e-post kjellesdansotek @ gmail.com (ta bort inledande av avslutande mellanslag vid @-tecken) eller fysisk CD-Skiva till vårt kontor i Furudal där vi har vårt skivarkiv.

Vi vill att ni anger kontaktuppgifter, hemsida, information om er musikverksamhet samt om låtmaterialet. Då vi försöker tillhandahålla musik till våra röstande, vill vi att ni gör låten tillgänglig på internet, t ex egen hemsida, Youtube, Spotify, Myspace osv, så att de som röstar på listan också kan höra låten ordentligt. Då ökar era röstchanser.

Om din/er låt blir antagen som utmanare till Topplistan, meddelas detta per e-post till den adress som ni har angivit.

Förutom en eventuell test till Topplistan, kan musiken även komma att recenseras i vår Blogg. Låtmaterialet behålles av oss och läggs i vårt skivarkiv för framtida bruk.

Vi lämnar normalt sett inte ersättning för inskickat material.


© 2002-2017 Kjelles Dansotek - Alla rättigheter reserverade | Version: 9.1 | Tekniska specifikationer