Radio Gagnef
RADIO GAGNEF


FACEBOOK


YOUTUBESÅ HÄR RÖSTAR DU TILL LISTAN
Topplistan är öppen för alla.
Grundprincipen är en (1) röst per fysisk person.Välj ut en (1) favorit, antingen en listplacerad låt eller en utmanare. Klicka på Rösta här överst på Aktuell lista. Du kommer till röstningssidan.

STEG 1


Du har nu röstat anonymt och vi vet inte vem du är, men din röst räknas med i denna omgången.

Obs! Du kan inte rösta flera gånger från en datorenhet på samma IP-adress, även i fall det tekniskt sett ut som att det går.STEG 2

Bland er som röstar lottar vi ut vinster och vill du vara med i utdelningen måste du registrera dig, varje gång du lämnar en röst. 

Nytt! Nu kan du registrera dig direkt på hemsidan efter att du har du har markerat för vilket låt du vill rösta på och sedan klickat på Rösta-knappen. 

Registrera dig genom att ange ditt namn, e-post samt hemadress. Klicka sedan på Sänd-knappen.

Klart!

FLER ALTERNATIV ATT RÖSTA

Du kan också rösta på den aktuella listan genom att skicka en e-post med dina namn och adressuppgifter och skriver "Röst" i ämnesraden.


Är ni flera som vill rösta på samma låt, t ex familj eller släktingar m m, så behöver ni inte sitta och klicka igenom röstema via hemsidan, utan skicka istället en e-post med kompletta namn, adressuppgifter samt e-postadresser på var och en som är med. Max 100 röstande per avsändare. Skriv "Röst" i ämnesraden. Då är samtliga även med i vår vinstutdelning och får ut kommande listor via e-post, (är givetvis avbeställbart). Vi förbehåller oss rätten att annullera ogiltiga röster.

Rösta via vanlig postgång

Klicka på Röstsedel för att ladda hem ett pdf-formulär. Skriv ut den på din skrivare och klipp ut talongen längst ned på sidan.
Du kan även använda dig av ett vykort eller brev.

Tänk på! Endast en (1) röst per fysisk person gäller.
Vi förbehåller oss rätten att annulera ogiltiga röster.

Rösterna skall vara oss tillhanda senast
onsdagar, aktuell topplistevecka före kl: 17.

Tack för din medverkan och ditt stöd för dansmusiken!© 2002-2017 Kjelles Dansotek - Alla rättigheter reserverade | Version: 9.1 | Tekniska specifikationer